Assortiment en merken

Wanneer u op zoek bent naar muurverf, hoogglans- of zijdeglans lak, grondverf, beits, spuitbussen of professionele buitenverf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere de merken: Wijzonol, Koopmans, Sikkens, Drenth, Histor, Flexa, Verdall, Basic Line, Ceta Bever, Avis etc. oftewel alle bekende merken.

In onze winkel is er een ruime keuze uit kleuren, hiervoor hebben wij onder andere kleurenstalen. Bent u naar een bepaalde kleur op zoek die niet in ons assortiment terug te vinden is? Geen probleem. Wij beschikken namelijk over een professionele en moderne mengmachine die elke gewenste kleur voor u kan maken. De kleur kan gemaakt worden in de gewenste verfsoort en in de gewenste hoeveelheid.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een ruim assortiment aan verfbenodigdheden. U moet hierbij denken aan: verschillende maten en soorten rollers, kwasten, afplaktape, schuurpapier, terpentine, plamuurmessen en noemt u maar op.

Bent u niet van plan om de muren te gaan verven, maar zit u te denken aan een mooie print behang? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over een groot aantal behangboeken met de nieuwste designs en trends. U kunt in alle rust en eventueel met goed advies u keuze maken. Wanneer u vandaag voor 10 uur besteld, hebben wij het de volgende dag voor u klaar liggen.

Ventas Voordeel heeft niet alleen verf, verfbenodigdheden, behang en tafelzeilen. Wij verkopen ook (pvc) laminaat, en aangezien de vraag steeds groter wordt groeit ons assortiment elk jaar weer, momenteel hebben wij meer dan 10.000 m2 laminaat op voorraad. Al vanaf €6,95 per m2 incl. plinten en ondervloer. Ook Pvc laminaat bieden wij aan vanaf €11,99 per m2!

Naast deze producten hebben we ook vaak andere actie artikelen zoals kunstgras.